Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

Η Δημιουργια

Πριν μερικες χιλιαδες χρονια μια ανωτερη οντοτητα, ή μαλλον η απολυτα ανωτατη οντοτητα εποιησε τον κοσμο. Η αυτου αγιοτης ομως ητο ιδιοφυεστατη, σε τετοιο σημειο που σκεφτηκε να ξεκινησει τη Δημιουργια μερικες χιλιαδες χρονια αργοτερα! Με αυτον τον θειο τροπο λοιπον η πατοδυναμια Του καταφερε να δημιουργησει την ψευδαισθηση οτι ο κοσμος ειναι παλαιοτερος απ' οσο στην πραγματικοτητα ειναι!

Η Δημιουργια λοιπον του κοσμου μας ξεκινησε καθυστερημενα, ενος κοσμου ο οποιος αρχικα περιελαμβανε τα 3 βασικα συστατικα απο τα οποια εξελιχθηκε στο σημερινο πολυπλοκο συμπαν : ενα βουνο, με ενα δασος, και ενα νάνου.

Δεν εχω τη δυνατοτητα να δωσω περισσοτερες λεπτομερειες, εκτος απο τη ευλογη τρομαχτικη μοναξια του νανου, αλλα ολα τα παραπανω εχουν αναλυθει εκτενως και αποδειχθει σε πληθωρα αρχαιων και συγχρονων κειμενων τα οποια περιγραφουν Αυτον και την παντοδυναμια Του.

Και το ονομα Αυτου : Flying Spaghetti Monster (Ιπταμενο ΜακαρονοΤέρας). Η μορφη του εχει περιγραφει και αποτυπωθει σε σκιτσα, γκραβουρες εποχης και τοιχογραφιες σε παλαιολιθικα σπηλαια, και ομοιαζει με ενα πολυπλοκο ιδιοφυες συμπλεγμα μακαρονιων και κεφτεδων. Η υπερτατη αυτη οντοτητα εχει τη δυνατοτητα να ειναι αορατη και αοσμη, παρα την παραπλανητικη του εμφανιση, ενω διαπερναει με ιδιαιτερη ευκολια την υλη.

Και αν ολα αυτα σας φαινονται περιεργα η αστεια σκεφτειτε ποσα εκατομμυρια ανθρωπων πιστευουν πως ο κοσμος δημιουργηθηκε καποια βδομαδα αρκετα παλια ωστε να μην θυμαται κανεις τι καιρο εκανε, ενω το ανθρωπινο ειδος ξεκινησε απο εναν καμπουρη και την πονηρη συντροφο του που βγηκε απο αυτον μετα απο εγχειρηση, ξεγελαστηκε απο ενα φιδι της περιοχης με υπερφυσικες δυναμεις και κληρονομησε τη γη με τα βρωμερα της μανιταρια μονο και μονο επειδη εφαγε ενα μηλο απο τον κηπο του μπαμπα θεουλη, ο οποιος δεν ηταν ενας αλλα 3, αλλα μπορεις να τους πεις και εναν, παρολο που ο 2ος εμφανιστηκε πολυ καιρο αργοτερα και ο 3ος ηταν ενα περιστερι. :?

1 σχόλιο:

SPY είπε...

Επιτέλους και ένα μπλογκ που μιλάει για τη μία και μοναδική Αλήθεια.

Η Αλήθεια θα νικήσει.

Το σκοτάδι θα ηττηθεί.

Πάντα με την αγάπη και την ευλογία του Ιπτάμενου ΜακαρονοΤέρατος.

Καλή αρχή σεβασμιότατε.